RETOURNEREN ONLINE

Het retourbeleid van The Wardrobe geeft u de mogelijk om het product binnen 14 dagen na ontvangst, om welke reden dan ook, retour te sturen (ONLINE AANGESCHAFT DUS NIET IN DE WINKEL).  U heeft het recht om het pakket te openen, de inhoud te controleren en te passen. Het product dient zonder enige gebruikerssporen en in originele verpakking en/of met alle labels eraan te worden geretourneerd.


Indien een bestelling wordt geretourneerd, bewaar dan altijd het trackingnummer en een kopie van het ontvangstbewijs, dit geldt als een bewijs van verzending.
Zorg ervoor dat bij het retourneren van producten het retour formulier is bijgesloten, deze zit standaard bij uw aankoop. Verloren of niet gekregen, mail dan even naar info@thewardrobe.nl 


Termijn retourneren
Wilt u het product retourneren, dan heeft u 14 dagen de tijd om het artikel naar ons te retourneren.


Hoe retourneert u een online gekocht artikel?
Het retourneren van pakketten is voor uw eigen rekening. U dient pakket terug te sturen naar:

The Wardrobe
Warmoesstraat 14
2011HP Haarlem

Geld terug
Als u het artikel per post heeft teruggestuurd en het in goede orde door ons is ontvangen, wordt het betaalde bedrag binnen 1-5 werkdagen verrekend of teruggestort.
Voor producten gekocht in de winkel die men wilt retourneren geven wij een tegoedbon.AANSPRAKELIJKHEID
The Wardrobe is niet aansprakelijk voor enige schade die direct of indirect, na levering door welke oorzaak dan ook veroorzaakt door de koper, aan anderen of aan eigendommen van derden. The Wardrobe is niet aansprakelijk voor de niet-beschikbaarheid op de webshop of voor technische of elektronische fouten op de website.