RETOURNEREN ONLINE


Het retourbeleid van The Wardrobe geeft u de mogelijk om het product binnen 14 dagen na ontvangst, om welke reden dan ook, retour te sturen (ONLINE AANGESCHAFT DUS NIET IN DE WINKEL).  U heeft het recht om het pakket te openen en de inhoud te controleren. Het product dient zonder enige gebruikerssporen en in originele verpakking te worden geretourneerd.


Indien een bestelling wordt geretourneerd, bewaar dan altijd het tracking nummer en een kopie van het ontvangstbewijs, dit geldt als een bewijs van verzending.
Voordat u het product retour stuurt dient u een e-mail te sturen naar info@thewardrobe.nl om The Wardrobe te laten weten dat er een product retour komt.

Termijn retourneren

Wilt u het product retourneren, dan heeft u 14 dagen de tijd om het artikel naar ons te retourneren.


Hoe retourneert u een online gekocht artikel?
Het retourneren van pakketten is voor uw eigen rekening. 



U dient het terug te sturen naar:

The Wardrobe 
Warmoesstraat 14
2011HP Haarlem


Geld terug

Als u het artikel per post heeft teruggestuurd en het in goede orde door ons is ontvangen, wordt het betaalde bedrag binnen 14 werkdagen verrekend of teruggestort. Voor producten gekocht in onze winkel, die men wilt retourneren geven wij een tegoedbon.



Aansprakelijkheid

The Wardrobe is niet aansprakelijk voor enige schade die direct of indirect, na levering door welke oorzaak dan ook veroorzaakt door de koper, aan anderen of aan eigendommen van derden. The Wardrobe is niet aansprakelijk voor de niet-beschikbaarheid op de webshop of voor technische of elektronische fouten op de website.

Sale

Producten gekocht met 50% of meer korting kunnen niet retour gestuurd worden.